Blesssings

carnaval

Een week van caravalsgekte, of toch in ieder geval drie kinderen die verkleed raakten. De foto’s zijn niet van de beste kwaliteit, van links naar rechts: wolf, Dopey en lief kleine konijntje.
De communie-outfit voor Mats die stilaan compleet raakt. Deze keer niet gewoon naar een kinderwinkel gereden maar her en der stuks samengeraapt. Je had Mats moeten zien glunderen toen hij zaterdag (helemaal in Aalter) voor de spiegel stond in z’n outfit.
Weer een boek uitgelezen.
Schoolvakantie voor de zonen; blij dat ik vanaf vandaag ook thuis ben voor de rest van de week nu moeke weer een zware verkoudheid heeft (en liever geen kinderen opvangt). Schoolvakanties zijn toch vaak ook ‘regelstress’ (vooral voor mij). Nand is nog niet helemaal mee met het concept schoolvakantie, al vraagt hij wel al dagen wanneer we nu op paardenvakantie vertrekken. Op vakantie gaan we wel, maar pas met Pasen (dus nog even geduld). En die paarden, die zullen er dit keer niet zijn.
Me ingeschreven voor een workshop ‘stempels maken’. Iets dat ik al lang eens wilde doen. Ik steun er het goede doel mee en hoop natuurlijk ook heel wat blogmadammen tegen het lijf te lopen.
De vogels beginnen terug te fluiten (misschien hebben ze dan altijd al gedaan maar merk ik het nu pas terug op). Vandaag opgestaan met een stralende zonnetje. De lente lijkt nu echt in aantocht! Joehoe!

En binnenkort Wijvenweek

Wat maakte jou blij?

Count your blessings is een initiatief van Anki. Meer deelnemers vind je bij haar op de website.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Blesssings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *