Blessings

blessings

Een geweldig optreden van de Customs (en wat een ‘fijn’ ventje is die zanger). Een wit landschap en sneeuwpret voor oud (met papa gaan sleeën) en jong (om nadien huilend ‘ik wil naar buiten’ in slaap te vallen op de vloer -gelukkig vloerverwarming). Sneeuwwandeling in plaats van sneeuwloopje en ‘Gepakt en gezakt’ spelen bij een stuk taart. Denken: “wat gaat de tijd toch snel” (bij het invullen van de vraag: “Wanneer kon hij lopen?“).

En waar genoot jij van de afgelopen dagen?

Count your blessings is een initiatief van Anki. Meer deelnemers vind je bij haar op de website.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Blessings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *