Hebbeding: servies van Jeanine Eek Keizer

Piet Hein Eek kennen we al lang, maar dat zijn vrouw, Jeanine Eek Keizer ook creatief bezig is, las ik in VTwonen.  Ze gaf allerhande tweedehands kopjes, schoteltjes, bordjes, … een tweede jeugd door ze allemaal van een blauwe tint te voorzien. Mooi hoe je het oude toch nog een beetje door het nieuwe heen ziet.

Servies Jeanine Eek Keizer

Beeldmateriaal: Piet Hein Eek

Het doet me er aan denken dat ik Eindhoven aan mijn nog-te-maken-citytrip-lijst moet toevoegen. De winkel van Piet Hein Eek wil ik gezien hebben.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Hebbeding: servies van Jeanine Eek Keizer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *