Count your blessings

blessingsBlessings, je komt ze her en der tegen, dus besliste ik om af en toe ook mee te doen en wat meer stil te staan bij de fijne dingen des levens.

Maakte me blij de voorbije dagen:

  • Ook al is het buiten guur en koud, binnen lijkt het volop lente. Het kringloop-servies werd van onder het stof gehaald: instant happiness, opnieuw!
  • Een mooi tapijt gespot en ondertussen zelfs al een staal in huis zodat manlief ook zijn zegje kan hebben.
  • Een boek (De hemel van Heivisj van Benny Lindelauf) dat me in zijn greep houdt. Gisteren keek ik net op tijd op om te merken dat de trein aankwam in mijn eindstation. Ik heb nog nooit zo snel een boek dichtgegooid om daarna van de trein te springen.
  • Een sanseveria die wacht op een pot, een witte porceleinen pot op pootjes uit grootmoeders tijd. Binnenkort eens stoppen bij de kringloopwinkel.
  • En verder: lekkere chocomelk gedronken met een fijne madam (en ondertussen heel goede vriendin) na een avondje over jongeren en nieuwe media;  shoppen met en voor de echtgenoot (en dat gebeurt hooguit maar een paar keer per jaar). Heel veel versgeperst appelsiensap gedronken. De oudste zoon die een telefoon aansluit en vooral heel veel knuffels en dikke zoenen van de zoons.

Count your blessings is een initiatief van Anki. Meer deelnemers vind je bij haar op de website.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Count your blessings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *