En toen kwam Secret Santa …

Een zondag in mineur (een migraine-aanval, dat hadden we nog niet gehad, vandaar ook geen hebbeding), een stressy maandag-werkdag en een doordeweekse maandagavond in het vooruizicht.
Een doordeweekse maandagavond, dat beloofde het te worden … tot ik bij thuiskomst een doosje bij de voordeur zag staan. Mijn hart deed een klein sprongetje … “zou het, zou het van mijn sesa zijn?” Jawel, “Secret Santa” stond er bij de afzender. In eerste instantie durfde ik het pakje niet te openen (naar mijn gevoel is het nog lang geen kerst dit jaar)… de nieuwsgierigheid haalde het toch en het duurde niet lang eer dat eerste papiertje helemaal was weggescheurd. Een mooie doos kwam te voorschijn, en de mooie doos zat vol met mooie pakjes. Al vanaf minuut 1 had ik een vrij sterk vermoeden wie er onder de sesa-muts verscholen zat (al had het adres van afkomst op de doos misschien ook al een hint gegeven).

Wat mocht ik vinden in de anti-rommel doos:

sesa

  • Een set leuke “Send a smile” kaartjes om mezelf en anderen blij mee te maken
  • Een prachtige gele broche om iets minder grijze muis te zijn
  • Een vanilla sugar scrub om mezelf mee in de watten te leggen na een drukke dag
  • Een tegoedbon voor een meet & greet met mijn sesa (YEH!)
  • Een prachtige Fanny & Laura tas om iedere dag zonnig en keurrijk te starten
  • Een mooi kaartje om me een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen en nog zoveel meer.

Kathleen, je hebt meer dan maar een beetje rekening gehouden met mijn wishlist. Dank je wel voor je formidabel cadeautje!

Enne Tess, nogmaals bedankt voor het initiatief! Je doet dat super! Nu maar hopen dat het caudeautje dat daarstraks vertrok ook in goede aarde zal vallen.

Update: mijn cadeau is ondertussen hier afgeleverd, binnenkort meer daarover.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

11 zegjes gedaan op En toen kwam Secret Santa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *