Voor mijn Secret Santa

Liefste Santa,

Schromelijk laat en met enig schuldgevoel gooi hier toch nog even wat extra cadeau tips online. Met een beetje geluk ben je een oude bekende en ken je me ondertussen al zo goed dat dit schrijven zelfs een beetje overbodig wordt. Deze blog is als een spiegel van mijzelf. Aan de hand van wat ik schrijf of toon, kan je me snel beter leren kennen.

Ben je geen oude bekende, dan liggen de kaarten ietsjes anders. Ofwel kan je je eraan wagen om een archief van bijna 3,5 bloggen te doorworstelen. Een interessante uitdaging, aan het eind van de rit ga je me door en door kennen.
Ofwel kijk je op mijn Pinsterest en ben je aardig mee met de dingen die ik mooi vind of me boeien. Mijn droomlijstje kan je misschien ook iets wijzer maken.

Alternatief 3, je doet gewoon de moeite om nog even verder te lezen, ik probeer mezelf in een paar woorden te omschrijven (maar ik vermoed dat ik hier min of meer hetzelfde vertelde):

 • Ik heb een zwak voor mooie dingen, mooi design en tijdschriften (à la VT Wonen, Flow, Feeling Wonen, Actief Wonen, …)
 • Favoriete kleurtjes … voor spullen vind ik wit vaak mooi (maar soms mag het ook eens wat feller), en de laatste tijd vind ik een vleugje fluo soms wel iets hebben.
 • Nogal gevoelig aan rommel, dus liefste Santa mocht je de gouden tip hebben voor een rommelloos huis … hij is mee dan welkom.
 • 3 Zonen, dus rust in huis is soms wel ver te zoeken. Met een boek in bad is soms wel een goed truckje om de drukte voor even te ontlopen.
 • 5 mensen (waarvan 4 mannen) in huis, dus als iedereen per dag nog maar één ding laat slingeren dan zijn dat op het eind van de week 35 (of eerder 70) spullen die ergens terug op hun plaats moeten raken.
 • Qua kleren houd ik van sober met een tikkeltje apart. Hoewel ik thuis en tijdens het weekend vooral voor comfort clothing ga: jeans & trui. Soms voel ik me ook wat een grijze muis, terwijl ik dat liever niet ben (misschien moet ik hier nog eens een blogpost aan wijden) . Favoriete merken heb ik niet echt, hoewel mijn kast wel wat Skunkfunk spullen telt (die er tijdens het weekend dus niet uit raken).
 • Ik heb amper juwelen. Ik had in een ver verleden gaatjes in de oren maar ergens vind ik oorbellen me niet staan. Een halsketting kan soms wel .. maar ik ben op dat gebied nogal gemakzuchtig, wat je ‘s morgens pakt moet ‘s avond ook terug op z’n plaats (dus laat je het beter gewoon liggen). Hetzelfde geldt met make-up. Alleen de dagcrème (alsof dat de rimpels kan tegenhouden) wordt veel gebruikt, de rest blijft redelijk onaangeroerd.
 • Ik lees veel en graag en ben een vaste bib klant. Boeken kopen doe ik niet snel.
 • Sportief voel ik me nog altijd niet maar ik probeer toch 2 keer (tegenwoordig eerder 1 keer) per week te lopen met mijn loopmaatje of iphone met muziekje als kompanen en als het kan ook zwemmen.
 • Wil je weten hoe we wonen: kijk dan even hier (ter info: deze foto’s komen niet altijd overeen met de harde realiteit, zie puntje 3 hierboven).
 • Groene vingers? Soms, al durf ik soms te lang te wachten met die van water te voorzien.
 • Hoe ik mezelf zie? Als een vrouw die soms wat meer ballen aan haar lijf moet hebben en wat meer een bitch moet worden. Gedaan met die softe ikke, …
 • Ik houd niet van oordelen, beoordelen en schijnheiligheid.
 • En mijn grootste wens voor de laatste maand van het jaar: heelhuids het begin van 2012 halen. Het zullen nog lange en vermoeiende werkdagen worden dit jaar om hopelijk op tijd een project klaar te krijgen. Extra tijd is daarom altijd welkom.

Hopelijk ben je hier iets mee (of ben je nu compleet van de wijs). In ieder geval niet stressen, dat is voor niks goed. Ben je een oude bekende, dan kan je me zelfs plezieren met een fijne meet & greet ;-).

Succes & relax!

ilse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Voor mijn Secret Santa

 1. Pingback: Secret Santa: de Blind Date | Verbeelding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *