De boekenkast

Kruimels toonde haar boekenkast en vroeg naar de onze.
‘Hebben we wel een boekenkast?’, dacht ik bij mezelf. Boeken haal ik in de bib, zelden in de boekenwinkel of ik leen ze voor even her en der. Veel boekenkast is er in huis niet te vinden. In het bureau zijn wel een paar boekenplanken gevuld met mijn vakliteratuur maar met de evolutie in e-books komt daar amper nog iets bij.

In de living staat een kast die deels als boekenkast ingepalmd is. Mijn geweldige eendjes houden de ‘specials’ vast. In de kast zelf staan aan de ene kant de boeken voor mama, de andere kant is voor de zonen. Deze kast is voornamelijk gevuld met de boeken van de bib. En wegens plaatsgebrek staan de boeken in twee rijen, waardoor deze witte vrienden tijdelijk verborgen zitten.

boekenkast

Het doet me denken aan een collega die op de Amazon site een alert wil in lijn van “U heeft nog 35 ongelezen boeken op uw nachtkastje liggen, bent u zeker dat u wil doorgaan met deze bestelling?”. Bij mij is dit toe te passen op de bib, er wordt hier dus regelmatig verlengd en telkens ik naar de bib ga kan ik het niet laten toch maar even tussen de boeken te kijken.

Op zolder hebben we nu ons eigen stoefboekenschap. En bijna vergeten, op de kinderkamers zit in de kast ook nog een boekenrekje en daar staan natuurlijk ook boekjes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op De boekenkast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *