Hebbeding: boite pompon

Afgelopen week moet ik naar Brussel voor een meeting. Deze foto nam ik in de Hoogstraat op mijn terugweg naar het station (in de rapte, vandaar de slechte kwaliteit). Ik nam speciaal ook een foto van het prijskaartje met het idee in het achterhoofd van “dat zoek ik thuis online wel op”.
Een kleine zoektocht online leverde geen resultaat. Ik weet zelfs niet hoe de winkel noemt waar ik de foto’s nam.

De boîte pompon is een porseleinen bol (ik gok zo’n 10 à 15 cm diameter) die uit twee helften lijkt te bestaan, door het bovenste deel, het dekseltje, zit een lederen riempje. Het doosjes stond in verschillende kleurtjes in de etalage, maar mijn voorkeur ging toch naar de witte uit. En de prijs:  €19,90 stond op het etiketje. Schappelijk niet, voor zo’n mooi ding.

boîte pomponMocht er iemand de boîte pompon (of het winkeltje) kennen, dan hoor ik dat graag. Trouwens, ik zag in de Hoogstraat even verderop ook een dame op leeftijd aan het werk in haar naaiatelier. Geen idee of ze enkel verstelwerk deed, maar ik vroeg me wel hoeveel nieuwsgierige blikken dat vrouwtje per dag te verwerken krijgt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Hebbeding: boite pompon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *