Give away Duracell UBS oplader

Ik kreeg een mailtje met de vraag of ik een nieuw toestelletje van Duracell wilde testen: een draagbare USB oplader. Als het op testen aankomt zeg ik zo goed als altijd ja (behalve als het op autobanden aankomt misschien) en dus stond er eind oktober een grote doos aan de deur.

Met drie zonen in huis en een echtgenoot met vakantie was de doos in no-time open.

De inhoud?

  • Een heuse Duracell bunny (oorspronkelijk was ik van plan die de baas cadeau te doen omdat die de energie lijkt te hebben van een Duracell konijn, maar ik heb het nog niet echt gedurfd, flauw hé). De kinderen hebben zich al geamuseerd met het voetballende konijn (en de batterijen zijn nog niet plat).
  • Een compact fototoestelletje. Ideaal voor de oudste zoon die ook graag alles op de gevoelige plaat vastlegt.
  • Een Duracell draagbare USB oplader. Volgens de website (als je niet mobiel surft tenminste, want dan gooit de flash roet in het eten) van Duracell “een oplaadbare mobiele oplader” (een tautologie of zoiets, mijn gedacht, ik vrees dat de vertaler niet zijn beste dagje had, zelfs google translate doet het beter, zou ik zo denken). Niet meteen een sexy naam, maar daar heeft Ysabje ondertussen al een oplossing voor.

duracell

Het waren dus ook de mannen die het konijn voor z’n goal zetten, die het fototoestel onderzochten (en tot de vaststelling kwamen dat we een geheugenkaartje misten) en tot slot ook de USB oplader in het stopcontact staken.

Het zal wel aan mijn vrouwelijk kan gelegen hebben, maar ik was niet meteen weg met/van de oplader. Een zwart ding, met drie groene lampjes. Drie groene lampjes, dat wil zeggen dat het ding helemaal opgeladen is en dan begint de pret (besefte ik later).

Je kan de oplader bv gebruiken als onderweg je fototoestel plat valt (ja, we hebben dat ook al meegemaakt in het verleden, net wanneer een zoon de allerschattigste pruillip trekt) of als je telefoon in het rood gaat en constant meldingen geeft à la “uw batterij heeft nog 20% te gaan”.

De oplader ging mee naar de Ardennen voor de ultieme test, en … hij is geslaagd. Onderweg op de fiets en de iPhone bijna plat? Efkes aan de oplader koppelen en terug in de handtas en opladen maar, of efkes aan de oplader en verder Angry Birds spelen op het terras in het zonnetje, of gewoon in de zetel met oplader rappekes mails en Facebook checken (zodat je niet onhandig naast een stopcontact moet scheefhangen terwijl de iphone oplaadt).

duracell

Ondertussen heeft iedereen het nut van de oplader ontdekt. Ik heb hem nog het liefst in mijn tas zitten als back-up maar regelmatig is er hier wel een kind met de oplader aan de haal. Een tof ding, misschien ietsje aan de grote kant voor in de handtas (maar de pinnekes voor in het stopcontact kunnen er wel af, ik hoop alleen dat ik die niet kwijtspeel). De oplader in onze doos gaat tot 5u mee en weet je wat, ik mag een oplader weggeven die tot 3u meegaat (het kleine broertje dus).

Wil je kans maken op zo’n Duracell USB oplader. Gooi uw zegje (tot 11 december) hieronder en wie weet staat er binnenkort een cadeautje onder de brievenbus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest. Bookmark de permalink.

39 zegjes gedaan op Give away Duracell UBS oplader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *