Give away Duracell UBS oplader

Ik kreeg een mailtje met de vraag of ik een nieuw toestelletje van Duracell wilde testen: een draagbare USB oplader. Als het op testen aankomt zeg ik zo goed als altijd ja (behalve als het op autobanden aankomt misschien) en dus stond er eind oktober een grote doos aan de deur.

Met drie zonen in huis en een echtgenoot met vakantie was de doos in no-time open.

De inhoud?

 • Een heuse Duracell bunny (oorspronkelijk was ik van plan die de baas cadeau te doen omdat die de energie lijkt te hebben van een Duracell konijn, maar ik heb het nog niet echt gedurfd, flauw hΓ©). De kinderen hebben zich al geamuseerd met het voetballende konijn (en de batterijen zijn nog niet plat).
 • Een compact fototoestelletje. Ideaal voor de oudste zoon die ook graag alles op de gevoelige plaat vastlegt.
 • Een Duracell draagbare USB oplader. Volgens de website (als je niet mobiel surft tenminste, want dan gooit de flash roet in het eten) van Duracell “een oplaadbare mobiele oplader” (een tautologie of zoiets, mijn gedacht, ik vrees dat de vertaler niet zijn beste dagje had, zelfs google translate doet het beter, zou ik zo denken). Niet meteen een sexy naam, maar daar heeft Ysabje ondertussen al een oplossing voor.

duracell

Het waren dus ook de mannen die het konijn voor z’n goal zetten, die het fototoestel onderzochten (en tot de vaststelling kwamen dat we een geheugenkaartje misten) en tot slot ook de USB oplader in het stopcontact staken.

Het zal wel aan mijn vrouwelijk kan gelegen hebben, maar ik was niet meteen weg met/van de oplader. Een zwart ding, met drie groene lampjes. Drie groene lampjes, dat wil zeggen dat het ding helemaal opgeladen is en dan begint de pret (besefte ik later).

Je kan de oplader bv gebruiken als onderweg je fototoestel plat valt (ja, we hebben dat ook al meegemaakt in het verleden, net wanneer een zoon de allerschattigste pruillip trekt) of als je telefoon in het rood gaat en constant meldingen geeft Γ  la “uw batterij heeft nog 20% te gaan”.

De oplader ging mee naar de Ardennen voor de ultieme test, en … hij is geslaagd. Onderweg op de fiets en de iPhone bijna plat? Efkes aan de oplader koppelen en terug in de handtas en opladen maar, of efkes aan de oplader en verder Angry Birds spelen op het terras in het zonnetje, of gewoon in de zetel met oplader rappekes mails en Facebook checken (zodat je niet onhandig naast een stopcontact moet scheefhangen terwijl de iphone oplaadt).

duracell

Ondertussen heeft iedereen het nut van de oplader ontdekt. Ik heb hem nog het liefst in mijn tas zitten als back-up maar regelmatig is er hier wel een kind met de oplader aan de haal. Een tof ding, misschien ietsje aan de grote kant voor in de handtas (maar de pinnekes voor in het stopcontact kunnen er wel af, ik hoop alleen dat ik die niet kwijtspeel). De oplader in onze doos gaat tot 5u mee en weet je wat, ik mag een oplader weggeven die tot 3u meegaat (het kleine broertje dus).

Wil je kans maken op zo’n Duracell USB oplader. Gooi uw zegje (tot 11 december) hieronder en wie weet staat er binnenkort een cadeautje onder de brievenbus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Getest. Bookmark de permalink.

39 zegjes gedaan op Give away Duracell UBS oplader

 1. Oon zegt:

  Klinkt superhandig! Vooral voor mijn fototoestel dan, dat toch dagelijks gebruikt wordt en altijd met het grootste ongeduld wordt opgeladen.

 2. Ryckeboer zegt:

  Ik kan wel vele situaties bedenken waar een oplader nuttig kan zijn. Dus ik doe graag mee!!
  En toch vind ik dat je dat konijn aan je baas moet geven… hihi
  Maren

 3. Inge zegt:

  Wat fijn, zou wel van pas kunnen komen voor GSM, DS of Ipod!

  Liefs,
  Inge

 4. Dit is nu echt iets voor mij. Vannacht m’n GSM nog laten opladen om dan ‘s namiddags tot de vaststelling te komen dat de stekker niet heeft ingezeten, want GSM helemaal plat…

 5. Ik doe ook nog eens mee! En als ik deze keer win, ga ik in de kerstvakantie eens met je eten! Ik heb de knoop doorgehakt: tijd om eindelijk eens wat medebloggers in het echte leven te ontmoeten.

  • ilse zegt:

   @lichtindeduisternis: Mijn eerlijkheid gebiedt me deze give-away volgens de regels te laten verlopen anders zou ik snel in de verleiding komen ;-). Ik kijk er in ieder geval naar uit je een beetje beter te leren kennen want je lijkt me een madame met veel wijsheid.

 6. zapnimf zegt:

  Duracel gaat er wel met de grote middelen tegenaan. Eerst Ysabje, nu jij.
  Ik hoef niet.

 7. bien zegt:

  Ook hier altijd platte batterij van GSM of fototoestel, dus zou goed van pas komen !
  Ik doe graag mee !

 8. Tess zegt:

  Ik doe heel graag mee! Mijn iPhone kan zo’n vriendje soms wel gebruiken.

 9. ysabje zegt:

  ik hoef dus niet mee te doen, maar ik vind het wel leuk dat je dezelfde termijn hebt gekozen om je wedstrijdje af te sluiten…
  en ik heb in feite helemaal dezelfde bevindingen…

 10. nellyenrosa zegt:

  Ja, een choatisch persoon als ik kan hier zeker gebruik van maken … ik doe heel graag mee! wow, ben al benieuwd … πŸ™‚

 11. marloes zegt:

  Nou mijn telefoon is vaker leeg dan vol. Helemaal als ik ‘m wel eens een keer nodig heb! Dus ik doe graag mee!!!

 12. Patsy zegt:

  Ne goed georganiseerde mens heeft zoiets wellicht niet van doen… maar daar hoor ik helaas niet bij, zeker niet met wat extra slaapgebrek met dank aan die kleine kapoentjes in huis… ik waag dus graag mijn kansje!

 13. Polkadotjes zegt:

  Jahaa…precies wat ik nodig heb. Een geneesmiddel voor de chaos in mijn leven.

 14. Ilse zegt:

  Dat lijkt me heel erg handig, dus ik doe graag mee!

 15. loopmaatje zegt:

  werkt hij ook op mijn batterij ? Nee zeker, ik laad ze op in Berlijn, maar toch doe ik mee πŸ™‚

 16. Zou perfect zijn om mijn treinuren (die steeds langer en langer worden) te overbruggen. Of om mijn vergeetachtigheid te maskeren of gewoon omdat het handig is en dat ik dan tenminste iets handigs in huis heb dat ik kan bedienen of… πŸ™‚

 17. Marleen zegt:

  Klinkt als een handig speeltje voor smartphonebezitters, ik doe graag mee!

 18. Ik doe ook mee! Lijkt mij superhandig voor mijn voorhistorisch ding dat om de haverklap plat valt….

 19. Joke zegt:

  Super! Ik erger me constant aan mijn iPhonebatterij die altijd veel te snel leeg blijkt te zijn. Dit zou een oplossing zijn,dus ik doe graag mee!

 20. F zegt:

  Ik wil ook wel een kans wagen. Genoeg toestellen waarvan de batterij al eens van moet opgeladen worden.

 21. Lien zegt:

  Ik wil eens een give away winnen! Want ik heb er al meer gegeven dan dat ik dingen gewonnen heb! πŸ™‚
  En zo’n opladertje kan ik met mijn smartphone en toekomstige Kindle zeker gebruiken!

 22. iPim zegt:

  Ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke ikke
  i i k k e e i i k k e i i k k e e i i k k e i i k k e e i i k k e i i k k e e i i k k e i i k k e e i i k k e i i k k e e i i k k e
  i i i i k k k k e e e e i i i i k k k k e e e e i i i i k k k k e e e e i i i i k k k k e e e e i i i i k k k k e e e e
  i i i i i i k k k k e e e e e i i i i i i k k k k e e e e e i i i i i i k k k k e e e e e
  i i i i i k k k k k k e e e e e e . . . . .
  (batterij plat)

 23. Buffie zegt:

  Dit konijn kan zo een oplader goed gebruiken want veel spul in huis dat steeds op het meest ongepaste moment plat is!

 24. Sonja zegt:

  Met drie mannen in huis die regelmatig zonder stroom zitten, doe ik graag mee!

 25. Sara zegt:

  Ook hier waag ik mijn kans voor de oplader!

 26. Gudrun zegt:

  Lijkt me superhanding “in the middle of nowhere”! Op vakantie onderweg is er zelden een stopcontact beschikbaar.

 27. Lisette zegt:

  Dat is nog eens handig, ik doe graag mee!

 28. Cathy zegt:

  Lijkt me heel handig in huis te hebben ,ik doe graag mee!
  Je logje over we ardennen: thnx voor de tips en uitleg,altijd handig!!
  Cathy

 29. Patris Van den Broeck zegt:

  lijkt me een handig hebbeding zeker met 2 tieners in huis allerhande verschillende opladers en als je zelf je gsm wil opladen en foto toestel wil gebruiken is alles mee verhuisd naar de papa . dus zo’n opladerke zou wel van pas kunnen komen πŸ™‚

 30. Jolanda zegt:

  *trommelt als een duracelkonijn van gelukt* Me, me, sprak ze hebberig

 31. Gerhard zegt:

  Toch een bedrijfje dat met een goed idee op de proppen komt. Zeker met de huidige batterij problemen is dit zeer welkom. Met 3 uur kan je al een hele lange weg gaan. Bezie dit als een update voor de baterij problemen voor je iphone πŸ˜‰

 32. Caroline zegt:

  Ik zit persoonlijk ook zelf regelmatig eens met een platte batterij :-). Kan ik dus zeker gebruiken!

 33. Nick zegt:

  Spijtig dat je ze bijna in geen enkele winkel vind, deze week staat de 3 uurs lader in de promofolder van de br*co met leveranciersbon van 10 euro, maar geen br*co dat hem heeft, ik heb mij al dolgezocht !!! Mijn lijnbus heeft namelijk geen sigarenaanstekerplug dus nu ben ik genoodzaakt voor mijn extra gps stroom gebruik te maken van een jumpstarter met plug dit is zo een groot geel ding met startkabels aan, echt belachlijk als je me zie lopen naar men bus YES PLEASE I WANT TO USE IT (-:

 34. ysabje zegt:

  die van mij is al weggegeven. aan wie wordt die van jou gegeven? πŸ˜‰

  • ilse zegt:

   @ysabje: ik laat de mensen nog wat in spanning (aka nog geen tijd gehad om een onschuldige hand erbij te halen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *