Home sweet home

Ik was al langer van plan om onze saaie magneetjes te vervangen, een paar weken geleden maakte ik er werk van. Een half uurtje plakwerk bracht dit resultaat: heel veel scrabble magneten. Ondertussen hangen ze al een poosje op hun plek en doen de jongens hun best mooie woordjes en zinnen te maken. “Vandaag buiten spelen” was er eentje van.

Zaterdag had Mats toonmoment in de tekenschool. Zijn rapportje hangt ondertussen ook aan het magneetbord en de kleine nota van meester Sven (een oud-studiegenoot van mij) beschrijft Mats ten voeten uit. Hoe je met één zinnetje een complete persoonlijkheid kan vatten.

Home sweet home

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

12 zegjes gedaan op Home sweet home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *