Mijn Secret Santa voor Ine

Nu Ine mijn cadeautje onthulde op haar blog, ga ik er hier ook snel nog iets over schrijven.

Ine heeft een leuke fotoblog, veel foto’s maar niet zo veel aanwijzingen qua smaken en goesting. Niet zo makkelijk dus …
Ik ging dan maar aan de slag met de keywords die Tess en haar elfje me bezorgden: Fotografie, bokeh, talen, rood, bloemen, december sun, Batman, ikea, koken op kot, …

En dit was het resultaat:

SmileEen mooie rode ‘smile’.  Je weet wel, het is mooier met een ‘smile’ op een foto te staan dan zonder. Met dank aan het freesmachien op Filip z’n werk.

Tekstballon

En dan dit tekstballonnetje, geverfd met bordverf. Het idee vond ik lang geleden bij Swiss Miss en je kan er geweldige foto’s mee maken. Op de zolder liggen er nog een paar te wachten op afwerking. Misschien moet ik een handeltje starten?

DreamTot slot nog deze magneetjes, gemaakt met een tweedehands doos Scrabble. Ik vond inspiratie bij deze foto van Ine. En de taartschep? Ik was op zoek naar iets om de magneetjes op een deftige manier te presenteren en de taartschep was zowat het leukste (en goedkoopste) dat ik tegenkwam in de kringloopwinkel. Ik vermoed dat die op een studentenkot altijd in de keukenschuif terecht kan (en zo komt het ‘koken op kot’ keyword toch ook nog aan bod)?

Ik hoop denk dat Ine blij is met haar cadeau! Ik heb me er in ieder geval mee geamuseerd, heb mezelf weer wat beter leren kennen (‘mama, het hoeft niet perfect te zijn want dan zien ze niet dat het zelfgemaakt is’) en het was weer eens iets helemaal anders dan vorig jaar.

En voor Tess: je hebt dat weer super georganiseerd dit jaar! Je verdient een medaille en misschien zelfs een standbeeld.

Ik wacht nog steeds op de postbode (ik verdenk hem ervan maar om de twee dagen te komen met dit weer). Geduld is een schone deugd, niet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als . Bookmark de permalink.

15 zegjes gedaan op Mijn Secret Santa voor Ine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *