Hebbeding: Landa desk en Ola table

Een deftige computertafeltje voor in de living, dat hebben wij nog nodig. Momenteel doen we het met een geleend lelijk tafeltje van bij vava. Ooit mag daar wel eens verandering in komen. Het Linnarp bureautje van Ikea kan misschien in aanmerking komen, hoewel ik ooit ergens een tafel zag in de stijl van dit kastje en dat vond ik ook wel leuk.

Deze week kwam ik de Landa desk tegen van Samuel Accoceberry. Een mooi eiken tafeltje met ingebouwde opbergvakjes en een systeempje om kabeltjes netjes weg te moffelen met een leuk rood accentje. Van de prijs heb ik geen weet, maar ik vermoed dat dat niet weinig zal zijn. Toch mooi …

landabeeldmateriaal: Samuel Accoceberry

Als jullie nog leuke bureautjes in de aanbieding hebben voor een kleine home office in de woonkamer, laat maar komen.

En nu we het toch over tafels hebben, deze Ola tafel van Akka zou kunnen passen op onze zolder. Er wordt daar naarstig gewerkt aan een extra slaapkamer, annex speelkamer. Voorlopig wordt de speelkamer een ruimte zonder tafel of stoelen. Gewoon veel plek om op de grond te spelen. En als er ooit een tafel nodig is, komt deze Ola tafel misschien in aanmerking, makkelijk bij elkaar te plooien of recht te zetten.

olabeeldmateriaal: Akka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Hebbeding: Landa desk en Ola table

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *