Today I will be happier than a bird with a french fry

Today I will be happier than a bird with a french fry is de naam van een nieuwe blog die me de afgelopen weken onder ogen kwam. Ik zie wel meer blogs passeren, maar deze blog kon mijn aandacht vasthouden. Was het omdat ik pas nog het Project Geluk van Gretchen Rubin las?

Een blog enkel en alleen over geluk of hoe je ervoor kan kiezen om gelukkig te zijn of gelukkiger te zijn. Echt iets voor mij, maar misschien ook voor jullie. Allen daarheen!

En de mooie posters? Die zijn van Studio Mela.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Today I will be happier than a bird with a french fry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *