Hebbeding: hotchocspoon

We zochten nog nieuwjaarscadeautjes. Vorig jaar kochten we één en ander bij Boon in Hasselt. Dit jaar gingen we ten rade bij The Chocolate Company en bestelden we alles via mail en werd onze bestelling netjes thuis bezorgd. Wat een service en luxe.

En wat maakt The Chocolate Company zo speciaal? de Hotchocspoon. Een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de warme melk roert. Zalig! En het is niet alleen lekker, het ziet er ook gewoon geweldig uit: een houten lepeltje, in chocolade gedoopt. Mmmm…

Hotchocspoon

beeldmateriaal: The Chocolate Company

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding: hotchocspoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *