Hebbeding: hotchocspoon

We zochten nog nieuwjaarscadeautjes. Vorig jaar kochten we één en ander bij Boon in Hasselt. Dit jaar gingen we ten rade bij The Chocolate Company en bestelden we alles via mail en werd onze bestelling netjes thuis bezorgd. Wat een service en luxe.

En wat maakt The Chocolate Company zo speciaal? de Hotchocspoon. Een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de warme melk roert. Zalig! En het is niet alleen lekker, het ziet er ook gewoon geweldig uit: een houten lepeltje, in chocolade gedoopt. Mmmm…

Hotchocspoon

beeldmateriaal: The Chocolate Company

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Hebbeding: hotchocspoon

  1. Kathleen zegt:

    Ha! Het Vriendje en ik hebben ook twee exemplaren van zo’n spoons gekregen voor onze kerst. Die van ons kwamen vanuit de Wereldwinkel of zoiets denk ik, want het logo van Fairtrade stond er op. Ik had het nooit eerder gezien, maar vond het wel een schitterend concept. En deze gaan precies nog een stapje verder door er nog van alles aan toe te voegen. Die gelabeld brownie ziet er echt heerlijk uit!

  2. Mieke zegt:

    Geef me die voor de kinderen maar!

  3. Kurt zegt:

    Het eerste gelijkaardige dat zo bestond is zelfs Belgisch en heet choc-o-lait. Heel lekker.