Nog wat gelezen

 • Blijf bij mij van Josie Lloyd & Emlyn Rees
  Het vervolg op Heb mij lief, nu nog eens Heb je mij nog lief? meepakken uit de bib.
 • 365 nachten van Charla Muller
  Eigenlijk was ik gewoon nieuwsgierig toen ik dat boek zag liggen in de bib. Een vrouw die haar man als verjaardagskado 365 dagen sex belooft én waar gebeurd. Daar wilde ik wel meer over weten. Voor de pikante details moet je het niet lezen ;-).
 • Stress is geen probleem van Luc Swinnen
  Dit boek kreeg ik mee van Magda, de mindfulness trainster. Ik heb er veel uit geleerd. Welk soort mensen gevoeliger zijn voor stress, wat stress met een mens kan doen en hoe je kan omgaan met stress. Een boek dat ondertussen op mijn “te kopen” lijstje staat.
 • Het geheim van de alchemist van Scott Mariani
  In dit boek ben ik nog bezig maar tot dusver leest het vlot.
 • Mindfulmama van Iris Bouwman
  “Dit boek biedt praktische tips en oefeningen om nu eens écht meer rust in je leven te creëren, zonder dat je daar van alles voor hoeft te doen….!
  Toen ik deze quote las, wist ik dat ik dit boek ook eens moest lezen en momenteel ligt die op het nachtkastje.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gelezen en getagd als . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *