Flossen

Lien stelde een poos geleden een vraag over al dan niet (dagelijks) flossen.

Na een opmerking van de kindertandarts aan het adres van de oudste zoon, zijn we beginnen flossen. Met een gewone flosdraad flossen dat lukte niet zo best (zeker niet als mama met haar dikke vingers in andermans mond moest zitten), en dus ging ik na navraag bij mijn tandarts (en collega van de kindertandarts) op zoek naar iets anders.

En kijk wat ik vond bij het Kruidvat: Floss tandenstokers.

Floss tandenstokers

En het beste nieuws: sinds ik die dingen in huis haalde, lopen hier ‘s morgens of ‘s avonds geregeld flossende individuen rond, zonder enige vorm van dwang. Zowel Arne, Mats en Filip zijn aan het flossen gegaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Flossen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *