En met mij?

“Hoe gaat het ondertussen met je?”, krijg ik de laatste dagen vaak te horen. Hoog tijd om hier een klein teken van leven te geven.

Ik ben er nog niet met de gezondheid, maar ik zit op het goede spoor om terug de oude te worden. Hoewel de ‘oude’ verkeerd uitgedrukt is, want de oude ik zorgde voor de ‘zieke ik’. Een reeks mindfulnesstrainingen en paar gesprekken bij de psychotherapeute hebben me al geleerd dat ik zal moeten werken aan een ‘nieuwe ik’. Eentje die naast een toegewijde mama, liefhebbende echtgenote, een beetje regelnteef, wandelende familieagenda en nog zoveel meer vooral ook een individu is.
Een individu dat zich niet constant wegcijfert, dat dromen koestert, durft egoïstisch te zijn en aan zichzelf denkt.

Er is nog veel werk aan de winkel en het zal tijd vergen maar we gaan ervoor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op En met mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *