Joggers en lopers?

Op vakantie was ik eraan begonnen. Een nobel doel, één van mijn goede voornemens tot een goed eind brengen. De loopschoenen (gekocht bij een eerdere minder goed afgelopen poging) werden van stal gehaald. Braafjes schreef ik een schemaatje met W’s en L’s over uit een boek van Evy Guyaert. Mijn Start to Run was vertrokken.

Het gehijg is er ondertussen nog niet minder op geworden (is het trouwens normaal dat ik alleen maar door m’n mond adem tijdens het lopen?).
Door een pikuur in m’n voet en meteen daarna ziek te worden, was ik na 7 weken volharding stil gevallen, maar omdat ik deze keer wel wilde doorgaan tot het eind, ben ik deze week terug met het schemaatje van week 6 de baan op getrokken (vier weken stil liggen, da’s duidelijk achteruitgang).

Deze week bekeek ik de Apple site en zag ik dat die nieuwe Ipod Nano een pedometer heeft en dat je met de Ipod Touch nog wat meer functionaliteiten hebt. Nu ik ben een leek op dat gebied, ik droom wel van een Iphone (maar dan zo’n witte die ze maar niet durven te lanceren wegens problemen met lichtlekken of zoiets) en een Ipad (grave applicaties die ik daar al voor zag) maar heb er totaal geen ervaring mee (shame on me).

Bij deze, hebben jullie tips of advies voor de onervaren jogger die gewoon terug wat conditie wil en toch ook nog een beetje fun aan het lopen wil beleven. Aarzel niet, ik wil het graag lezen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

7 zegjes gedaan op Joggers en lopers?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *