Stockverkoop bij Vitrapoint Antwerpen

Dit weekend is het stockverkoop bij Vitrapoint Antwerpen. Na een mailtje eerder deze week wist ik dat er nog ééntje stond, maar uiteindelijk tikte ik er twee rode elephant stools op de kop aan 35% korting. Nand testte even een Panton Junior Chair (om moeten vast te stellen dat hij er snel zou uitgegroeid zijn) en ik stond nog even te kwijlen bij mijn favoriete .03 stoel (man, die zitten toch zo goed maar waarom moeten die zelfs met een fikse korting nog zo duur zijn?).

Kortom, ben je nog naar iets specifieks op zoek, dan loont het misschien de moeite even gaan te kijken. Ik ben in ieder geval blij met mijn vangst!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags, Hebbeding en getagd als . Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Stockverkoop bij Vitrapoint Antwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *