Het kriebelt

Elk jaar in de herfst begint het te kriebelen, wordt het internet afgeschuimd, de reisboeken afdeling van de bib bezocht en de brochures boven gehaald om een antwoord te vinden op de hamvraag: waar gaan we in 2011 op vakantie?

Het wordt zo goed als zeker opnieuw Nederland (mooie natuur, lekker fietsen en korte reistijden, weet je), in de running zijn o.a. Drenthe (voor de Paasvakantie), Terschelling of Zeeland of gewoon de Nederlandse Noordzeekust voor de zomervakantie (Vlieland lijkt ons ook wel leuk, maar zo zonder auto, dat zien we nog niet zitten). De verblijven die we leuk vinden liggen blijkbaar goed in de markt, die kunnen we al vergeten. (Al boeken voor 1012? Is dat er niet een beetje over?). Het is niet dat we moeilijke mensen zijn, alleen geen appartement voor ons want dat klikt niet zo goed met onze drie buitenkinderen.

Een effeweg weekendje vol relax- en zwembad plezier voor november (ik zou het nu al kunnen gebruiken), ligt sinds vandaag wel al vast. Libelle bungalowactie, lekker goedkoop, en dus mooi meegenomen.

Eigenlijk is dat zoeken naar vakantie ook wel best leuk, alleen is het deze keer extra moeilijk want een locatie en verblijf vinden dat ons bezoek aan Texel overtreft, is zo goed al onmogelijk.

Iemand nog goeie tips in de aanbieding?

Vakantie plannen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als , . Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Het kriebelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *