Texel: dag 1

Een rit van zo’n 5,5 uur (vooral het laatste stuk net voor den Helder en het aanschuiven voor de overzetboot verlengden onze reistijd enorm), bracht ons uiteindelijk op Texel.
De eerste kennismaking met onze woonst-voor-een-week was een aangename verrassing. Een mooi huisje met een prachtig interieur (‘t zou zo uit een interieurboekske kunnen komen en veel mooier dan ze op hun website tonen). De wasmachine en droogkast in de berging zijn een leuke extra (want daarvoor hebben we in ieder geval niet betaald). Na het eten nog snel de zee en het strand verkend, getoast op de vakantie (met Kidibul en chips) en daarna moe, maar tevreden in bed.

Het belooft een fijne week te worden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

6 zegjes gedaan op Texel: dag 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *