Zolderopruiming

Kan ik iemand plezieren met iets van deze? Gratis hier op te halen, binnen een week gaat alles onherroepelijk naar de kringloopwinkel.
Gratis

1. Een stenen potje. Ooit gekregen als vakantiesouvenir, uiteindelijk op de zolder beland.

2. Glazen stolp met ijzeren voet. Denk dat er ooit een plant in stond.

3. Gazettenbak uit de jaren 70. Zelf ook via via gekregen.

4. Zeekadertjes. Wel mooi, maar ze passen hier totaal niet in ons interieur en woonst. In de kast beland en er nooit meer uitgekomen. Misschien hebben jullie wel een geschikt plekje?

5. Twee planten rekjes, met 4 verdiepingen. Jaren geleden gekocht voor onze eerste huurwoonst in Blokker of zo, toen het nog lukte planten in leven te houden.

Interesse om één van deze spullen gratis en voor niks te adopteren, laat hier een berichtje achter en dan mail ik wel om verder af te spreken. Einde dienstmededeling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Zolderopruiming

 1. Dit vind ik een grappig postje. Ik durf niet ja zeggen, want dan denk je waarschijnlijk dat ik een afschuwelijke smaak heb, ervan uitgaande dat jij die dingen, behalve de kaders, wegdoet omdat je ze niet (meer) mooi vindt. Alhoewel, als ik één van die spullen mooi zou vinden en echt zou willen hebben, zou ik wel reageren. Succes met de ‘uitverkoop’! Ik zou dat beter ook eens doen.

  • ilse zegt:

   @lichtindeduisternis. ‘t Zijn oa. dingen die ik ooit zelf kreeg en waarvoor ik na de verhuis naar onze nieuwe woonst niet echt een geschikt plaatsje vond, om daarna naar de zolder te verhuizen. Dus, ik oordeel hier niet over smaken, ‘t zijn spullen die we ooit ook mooi vonden maar waar we nu vanaf willen.

 2. ruth zegt:

  gelukkig is er zo iets al een kringloopwinkel, mijn enige probleem is als ik zelf spullen breng, zie ik soms iets leuks om mee te nemen 🙂 daarom ook de naam zeker : kringloop-winkel.
  Onze rommeldagen zijn hier ook voorbij en de oogst was toch weer behoorlijk…