Legospellen give away: en de winnaar is …

Het was de onschuldige hand van Mats, onder toeziend oog van gerechtsdeurwaarder Arne, die de winnaar trok:

Wijplukkendedag, je mag je aan een mailtje verwachten. Aan de anderen, bedankt om mee te doen. Volgende keer meer geluk.

En nu ga ik nog even genieten van mijn verjaardag, die hier weer bijna iedereen vergeten lijkt te zijn :-(. Gelukkig dat er al veel gelukwensen via sms en facebook toekwamen zodat ik me toch een beetje geliefd voel. Denk dat ik morgen gewoon een verjaardagskado voor mezelf ga shoppen.  Neh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Legospellen give away: en de winnaar is …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *