Texel: dag 4 – Ecomare en de zeehonden

Vandaag Ecomare bezocht, het zeehonden- en vogelopvang en ook het natuurcentrum van Texel. Gezien hoe ze kleine “huilers” (door de moeder verlaten zeehondjes) verzorgden en hoe de anderen gevoederd werden. Verder de tentoonstelling bekeken en achter Nand gelopen (de Beco is soms wel handig om zo’n ventje even te demobiliseren).

Op het strand een ballen-bij-gebrek-aan-knikkers-baan gebouwd (opnieuw komt de eer aan Arne, ‘t wordt waarschijnlijk wel duidelijk wie de creatiefste ziel is huize 44) en eens goed nat geworden (de kinderen toch). Nand is er zelfs in geslaagd via z’n kleren een schepje mee terug te smokkelen …

En om de dag af te sluiten een kleine fietstocht tot in de De Koog en een partijtje voetbal net voor het slapengaan. Meer moet dat niet zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *