Hebbeding: Kids dog messen

Ook al in de keuken gestaan met een stel werk- (of eerder kook-) willige kinderen? Begint je hart ook al te bonzen als ze met het aardappelmesje een poging ondernemen om een wortel in schijfjes te snijden? En komt er dan meermaals ‘voorzichtig hé’, uit je mond?

Misschien is dit dan de oplossing: kindermesjes van Kuhn Rikon. Als we de site mogen geloven: ” sharp enough to cut soft food, but not small fingers”. Scherp genoeg voor zachte voedingswaren, maar niet voor kleine vingertjes. Misschien dat de wortels niet gesneden raken, maar ze kunnen dan wel zelf de courgette snijden.

beeldmateriaal: Holycool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *