Waaw …

“Dit jaar gaan we er van profiteren“, zei ik in een van mijn vorige blogjes en vandaag vond ik toevallig dit vakantiepark in Denemarken net naast Legoland. Naar wat ik hier lees dik in orde, maar naar wat ik hier vind ook helemaal niet goedkoop. Het zwembad, het land én de nabijheid van Legoland maken natuurlijk veel goed.  De foto’s die ik zag gaven me in ieder geval een “waaw” gevoel.

Als je naar Denemarken gaat wil je natuurlijk meer doen dan zwemmen alleen, en wil je ook echt iets van het land gezien hebben. In hoeverre zoiets makkelijk gaat met drie kinderen is natuurlijk een andere zaak. Een gewoon vakantiehuis zou dus evengoed en waarschijnlijk  een goedkopere optie zijn. We zullen wel zien, hebben nog HEEL veel tijd … maar dromen is toch ook leuk …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

4 zegjes gedaan op Waaw …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *