Stokje: Ben jij een online shopper?

Een paar weken geleden las ik in een oude Goedele iets over nerds en dat deze madam– blijkbaar dus ook bestempeld als nerd- bijna alles online koopt. Ik stelde haar en mezelf de vraag: “Wat kopen wij nu allemaal online?. Bij nader inzicht moest ik vaststellen dat Filip de laatste tijd wel vaker onze VISA kaart bovenhaalt. Nog dagelijks ontdek ik leuke online shops waar ik zelfs het bestaan niet van afwist (en zo zullen er nog veel zijn).

De aanleiding voor deze en volgende post was geboren en mochten andere bloggende lezers zich geroepen voelen hier ook een post aan te wijden, feel free. Ik hoop in ieder geval nog een paar leuke -voor jou en mij misschien nog onbekende – online shops te ontdekken.

Misschien moeten we er gewoon een virtueel stokje van maken? Geef een antwoord op onderstaande vraagjes en link naar deze post (zodat we de stokjes en vooral de antwoorden makkelijk terugvinden).

  1. Welke waren jouw drie laatste online aankopen?
  2. Welke zijn je 5 favoriete online shops (ook al heb je er misschien nog niets gekocht)?
  3. Wat was je ultimate”online shopping” experience?
  4. Wat was je grootste “online shopping” afknapper?

Wie het stokje wil, vangen maar en men zegge het voort!

Morgen vinden jullie hier alvast mijn “online shopping” stokje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in online shopping, stokje. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Stokje: Ben jij een online shopper?

  1. Pingback: Ik ben een online shopper! Het stokje! « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *