Gelezen: Tobie Lolness

Eigenlijk is het een kinderboek, maar toen ik Tobie Lolness tegenkwam  in de bib tijdens mij zoektocht naar leuke boekjes voor zoonlief, heb ik het boek toch meegepakt. Niet voor zoonlief, maar wel voor mijn egoïstische zelve. Ik herinnerde me paar lovende commentaren uit blogland en wilde me na maanden onthouding nog eens in een ontspannend leesavontuur storten.

Drie weken lag het boek op de kast en toen ik gisteren online onze bibboeken verlengde, besefte ik dat het hoog tijd werd het boek te openen en ermee te starten (voor er iemand het boek reserveert en ik het half gelezen terug naar de bib moet brengen.)

Ik sloeg het boek gisteren in de vooravond open en zojuist draaide ik pagina 347 om. Ik heb genoten. Morgen toch eens kijken of de opvolger ook al in de bib te vinden is.

“Tobie Lolness, Op de vlucht” van Timothée de Fombelle. Een aanrader (en niet alleen voor kinderen)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gelezen. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Gelezen: Tobie Lolness

  1. Pingback: Vrijdag filmavond II « Schriekstraat 44

  2. Pingback: Gelezen: Tobie Lolness, de ogen van Elisha « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *