Vrijdag filmavond

Om het weekend goed te starten, pikte ik dit ideetje bij mijn schoonbroer: vrijdag filmavond. Papa werken, ik dus alleen thuis met drie kinders. Ik had eerder deze week gezien op TV.be (mooie site, al vond ik mijn logo & de eerste designs mooier 😉 ) dat Up ondertussen ook tussen de Telenet op bestelling films zit.

Pyjama’s in een recordsnelheid aan, ik ondertussen snel een slaatje gemaakt en Nandje op z’n avondpap getracteerd en dan met z’n allen gezellig op de mat voor de kijkbuis.

Awel se, ‘t was lang geleden dat ik nog zo’n leuke tekenfilm zag (of dat ik simpelweg een filmpje uitzat). Nand ging onder de pauze in bed, Mats kroop tijdens de spannende momenten op m’n schoot en gluurde door een spleetje tussen z’n vingers door. Een film met een verhaal zeiden de collega’s, en ik kan ze alleen maar gelijk geven. Over dromen nastreven, dromen laten varen en dromen die aan diggelen vallen. Een aanrader! Ik heb zelfs m’n ogen voelen vochtig worden en moest bijna een traantje wegpinken.

Vrijdag filmavond, dat moeten we meer doen!

De foto hebben jullie nog tegoed, mijn laptop werd vandaag in een windows 7 kleedje gestoken en ik krijg m’n thuis internet niet aan de praat. Grmbl …

update (en laptop voorzien van internet)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Vrijdag filmavond

  1. Pingback: Vrijdag filmavond: The Chronicles of Narnia – Prince Caspian « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *