Wansmakelijke banners

Wat is dat de laatste weken met die bannering op ‘t internet? Zocht daarjuist iets op over ‘easter eggs‘ (in het kader van een opleiding op ‘t werk) en kwam op een site  terecht met de easter eggs in oa door mij veel gebruikte programma’s zoals Photoshop.

Waarom er boven en rechts van die site van die wansmakelijke “before” & “after” banners moeten hangen met afschuwelijke ‘buikenfoto’s’  is me een raadsel (of toch niet want het brengt geld op). Mijn buik na 3-kids leunt misschien ook meer aan bij de ‘before’ versie dan bij de ‘after’ versie, maar mijn buik ziet voornamelijk alleen het daglicht in de badkamer en slaapkamer. Zelfs in het zwembad blijft die buik braafjes grotendeels bedenkt.

Misschien hoog tijd om een deontologie over bannering op het web in het leven te roepen! Ik ben voor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *