Blunder op het VTM nieuws?

Het ging daarstraks over extra bijdragen op persoonlijk GSM gebruik als je een GSM en abonnement van het werk hebt. Toonden ze een dame die bij Essent werkt die blijkbaar al een persoonlijke bijdrage geeft voor het privé gebruik van haar GSM. Tot slot toonden ze ook nog eens een printje (ik vermoed haar loonfiche) waar met zwarte stift alle bedragen waren doorstreept en alleen dat van die bijdrage zichbaar gelaten was. Ze vergaten blijkbaar wel een “goeie” zwarte stift te gebruiken, wat je kon zonder probleem zien wat het nettoloon van die dame was. Tja, dan haal je eens het nieuws, weet meteen heel vlaanderen wat je maandelijks op je zichtrekening krijgt … Zou dit per abuis of eerder een beetje express gebeurd zijn (misschien zoeken ze bij Essent nog personeel en was dit een verdoken oproep daarvoor)?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *