Wishlist

Voor mijn verlanglijstje voor onder de kerstboom beginnen de eerste ideeën te komen, voor de kids heb/had ik al langer een paar dingen in het achterhoofd (maar boven budget of te groot voor onder de kerstboom).

Babyboum slaapzak

Deze stond al lang op mijn verlanglijstje. Een slaapzak waarmee je ook makkelijk in de auto kan. De kleurtjes zijn natuurlijk ook super. En hij gaat tot 36 maand. Vorige week de drang niet kunnen weerstaan en een nieuwe slaapzak gekocht voor Nand.  Ik ging voor de rode, maar aangezien die er niet meer was, is het een blauwe geworden. De enige deftige winterslaapzak die we hebben ligt in de kribbe, de andere twee (die thuis gebruikt worden) gaan al 16 jaar mee en er sliepen in totaal 5 kinders in. Ze vertonen dus duidelijk tekenen van slijtage en om wat deftig voor de dag te komen was een nieuwe slaapzak dus wel wenselijk. Enig nadeel van de nieuwe slaapzak, hij is in fleece (ik ben nl nogal pro-katoen). Misschien dat ik tegen de lente nog eens ga kijken voor een zomerversie …

484-193splft68

Coocarooc breeze bolderkar

Ik zag deze kar voor het eerst vorige zomer op het strand toen wij in het mulle zaten te sleuren met een buggy en een bende strandspullen. Een super leuke bolderkar die ook nog handig kan opgevouwen worden en dus weinig plaats inneemt in de auto. Ik zie zo’n bolderkar als ideale opvolger van onze driewiel buggy. Als we ergens naartoe gaan is de buggy niet alleen handig om Nand in te zetten, maar nog meer om alle onze andere spullen mee te sleuren: jassen, verzorgtas, … Het is al meer dan eens gebeurd dat de buggy zonder Nand als contragewicht gewoon omvalt.

Een bolderkar zou dus ideaal zijn, als één of twee van de kinders moe zijn kunnen ze in de kar, en verder kan die vol met spullen die we moeten meesleuren tijdens een uitstap. Het is natuurlijk een hele investering, maar ik vermoed dat je die ook wel makkelijk tweedehands verkocht kan krijgen. Het zal dus nog wel wat wikken en wegen worden of we ze uiteindelijk zullen kopen.

breeze_1

Haba Kerststal

Arne, Mats en Nand zijn gedoopt en de twee oudsten gaan naar een Katholieke school. Bij onze Kerstboom staat daarom ook elk jaar een kerststal. Hoewel, een echte kerststal hebben we nooit gehad, en wegens “breekbaar” verhuizen de stenen beeldjes al een paar jaar naar de kast (voor de kerstballen probeer ik sinds dit voorval zoveel mogelijk plastieken spullen te kopen).  De kerststal van Haba gaat volgens mij al jaren mee en elke keer denk ik, misschien dat ik die volgend jaar maar moet kopen.  En elk jaar denk, och, al dat geld, ik zal het maar laten. Nu is er dit jaar een actie in onze speelgoedwinkel waarmee je tot 15 november per aankoopschijf van 50 euro een bon van 6 euro krijgt. Dus als ik de stal zou kopen samen met een prul van een paar euro, krijg ik aan de kassa twee bonnen van 6 euro. Zou ik het deze keer misschien toch doen?

kerststal

Een kleine update ivm de kerststal: als het wat minder duur moet: neem eens een kijkje bij Bodo Wooden Toys Webshop.

En heb jij een verlanglijstje?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in mooi. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op Wishlist

  1. Pingback: verlanglijstje « Ik kwam, ik zag en ik schrijf!

  2. Pingback: Nog een voornemen: Hebbeding van de week « Schriekstraat 44

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *