Allerheiligen …

Morgen is het allerheiligen, een dag waarop we misschien nog wat meer denken aan hen die we veel te vroeg moesten afgeven. Af en toe lees ik nog de tekst die ik schreef voor bidprentje van mijn moeder. Er staat o.a.  “We zullen goed voor vava zorgen” en “De kans om elkaar echt te leren kennen is ons niet meer gegeven maar mijn mama en papa zullen me vaak over jou vertellen”.  Twee beloftes die ik toen deed en waar ik me zo goed mogelijk aan wil houden.

En voor de vijfde keer op rij maakte ik twee bloemstukken. Mijn moeder had ook feeling voor bloemen, ik denk dat ik duidelijk wel iets geërfd heb van haar … Ze zou trots zijn als ze kon zien wat ik vandaag voor haar maakte.

bloemstuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op Allerheiligen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *