De dader is gevonden

Vrijdag telefoon uit de kribbe, dat Nandje koorts heeft en of het OK is om hem al iets te geven tegen de koorts. Mama alvast maar naar de dokter gebeld om toch nog even langs te komen want met een zaterdag-feestdag in het vooruitzicht zag ik het al gebeuren dat hij net die zaterdag nog zieker wordt. Wat vroeger naar huis om ons koortsig ventje op te pikken om dan ‘s avond met hem naar de dokter te trekken. Oorontsteking zat er in mijn hoofd, de dokter zei, alleen een rode keel. Koorts binnen de perken houden en oortjes in de gaten houden.

Ondertussen is het maandag, drie dagen later en Nand is nog altijd niet de oude, weinig eten, slecht slapen, …

Toen Nand weeral in bed begon te wenen, hebben papa en mama toch eens een zaklampje genomen om eens te kijken of z’n keel nog altijd rood was. En wat zag mama toen, links bovenaan in zijn mondje … twee punten van een grote witte kies. De dader is gevonden …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *