boerenbedrog?

In het foldertje van Intertoys stond: “Dagaanbieding 27 juni, Aquaplay waterbaan, 29,99 in plaats van 59,99”.

Nand kreeg pas een aquaplay en wat extra stukkken voor uitbouw leek ons wel leuk, dus tufte papa zaterdagmorgen naar Intertoys Keerbergen. Exact 10 na 10 stond hij in de winkel en wat bleek, geen Aquaplay waterbaan meer te vinden. Straffe kost, want de winkel was pas van 9:30 open. Toen hij informeerde bij de winkeldame/jobstudentje kreeg hij het horen dat ze maar 1 (lees éééén) aquaplay waterbaan staan hadden en dat die ondertussen al weg was. Filip heeft weinig tamtam gemaakt (hij was daar met 3 kids die eigenlijk niet wisten wat papa wilde gaan kopen in de speelgoedwinkel) en heeft direct rechtsomkeer gemaakt.

Als een winkel op deze manier klanten wil lokken, dan moeten ze toch beseffen dat ze duidelijk verkeerd bezig zijn (en eerder klanten wegjagen). Ons zien ze daar niet direct terug. Trouwens, is er niet zo één of andere wetgeving die zegt dat voor zulke acties je op z’n minst voldoende voorraad in huis moet hebben? Voor zover ik weet maakt Aldi er totaal geen probleem van om producten van hun speciale acties na te bestellen.

Vanmorgen is er een verontwaardige mail vertrokken naar Intertoys Nederland. Je moet maar eens zoeken naar contactgegevens op Intertoys België (misschien hebben ze al zoveel klachten gehad waardoor ze hun hele contactpagina direct helemaal leeg gelaten hebben …). Ondertussen kreeg ik al een beleefd antwoord dat mijn klacht werd doorgespeeld aan de Belgische rayonmanager. Wordt hopelijk vervolgd dus ….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

2 zegjes gedaan op boerenbedrog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *