oproepje aan jongens-mama's: zomershortjes waar?

Voor meisjes zijn er kleedjes, rokjes, shortjes, … voor de warme dagen. Als ik voor mijn 3 jongens ga winkelen vind ik bermuda’s, bermuda’s en bermuda’s, gewoonlijk tot net boven of onder de knie. Bij heet weer zijn ze dus gedoemd om nogmaals een bermuda te dragen of in uiterste nood hun zwembroek (maar die laatste optie is vooral alleen voor thuis natuurlijk). Nog efkes en je zou van discriminatie spreken …

Vorig jaar vond ik in de solden één shortje voor Mats van Filou en voor Arne ééntje van Farfelu. Dit jaar wil ik er op tijd bij zijn (en wil ik  dus het hete weer voor zijn).

Iemand tips waar je leuke zomershorts voor jongens kan vinden (dus tot onder de poep en niet tot net onder of boven de knieën)?

Er echt naar gezocht heb ik nog niet gedaan, maar ik kan niet zeggen dat ik er al tegengekomen ben (niet in JBC, niet in Bizzar, …)

Hartelijk dank voor alle tips!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

5 zegjes gedaan op oproepje aan jongens-mama's: zomershortjes waar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *