Cultuur in het dorp

Voor één keertje moesten we niet naar ‘t stad om cultuur op te snuiven, maar konden we gezellig in eigen contreien blijven: supervlieg was op bezoek.

Arne genoot van “op een surfplank naar de maan” met Jelle Cleymans en zijn moeder. We zagen “Meneer Porselein” van studio Orka, we lachten met “Billy the Tit” van Theater Froufrou en we dansten met “Ik en den Theo”. Verder was er nog een massa clics, fabriceerde Mats een trommel en hamerde Arne een vogelkastje. We gingen op speurtocht in de bib en genoten van de actieve namiddag!

Omdat het ganse weekend in het teken stond van de uil, maakten de kindjes in school ook een prachtig kunstwerk in samenwerking met de tekenacademie. Het resultaat is fantastisch en mag hopelijk nog lang in ons dorp blijven staan. We slaagden er zelfs in om de bijdrage van zowel Arne als Mats op te speuren …

Voor herhaling vatbaar!

supervlieg3

supervlieg4

supervlieg5

supervlieg6

supervlieg2

supervlieg1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *