Heinz Tomato Ketchup

Wij hebben twee ketchup-addicts in huis waardoor de flessen ketchup er goed door gaan. Ze gaan natuurlijk alleen voor de real stuff: Heinze Tomato Ketchup. Donderdag zowat de laatste druppel uit de allerlaatste fles gewrongen, hoog tijd dus om onze voorraad terug aan te vullen.

Vrijdag stonden in Delhaize alleen maar kleine flesjes, de rest van het rek was leeg. Ik dus al maar een klein flesje meegenomen om verder te kunnen. Vanmorgen gaat manlief nog snel een paar spullen halen in diezelfde Delhaize.
Het rek met de kleine flesjes was ondertussen ook al leeg en aan de kassa wist men hem te vertellen dat er niet meteen nieuwe “Heinz Tomato Ketchup” zou binnenkomen en blijkbaar zou er in Colruyt ook al geen ketchup meer te verkrijgen zijn.
Filip heeft dan toch nog een fles Ketchup gehamsterd (zo’n promoverpakking samen met een fles mayo) zodat we hier toch nog even verder kunnen.
Wat er nu effectief aan de hand is, is me nog altijd een raadsel… Zij die meer weten, please let me know!

UPDATE 29/08: ondertussen is het winkelrek weer netjes aangevuld. De schaarste zal van heel korte duur geweest zijn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *