Gebroken nachten

Dik 2 maand van gebroken nachten en weinig slaap, het heeft z’n effect. De laatste dagen liep ik er als een zombie bij, slapen in stukjes en brokjes van 3 à 4 uur is niks voor mij. Het resultaat is een nukkige mama die nogal makkelijk geprikkeld reageert.

Gelukkig lijkt Nand geen probleem te maken van flesjes afgekolfde melk en drinkt hij nu al twee nachten op rij van een flesje zodat ik een paar uurtjes langer aan één stuk kan slapen.  Dat afkolven was zowiezo iets dat we toch eens moesten proberen. Mats die kreeg na twee weken al een afgekolfde flesje onder de neus (wegens het overlijden van mijn moeder), bij de kleinste broer heeft het dus iets langer geduurd. En omdat we morgenavond naar een feestje mogen was dit het ideale moment om het toch eens te proberen.

Nand heeft tot voor eergisteren rechtstreeks “van den tap” gedronken waardoor ik nooit langer dan 1 à 2 uurtjes van huis kon. Even winkel was dus echt rushen, voeding geven, baby in papa’s handen steken en dan pijlsnel ervandoor.

Voorlopig ben ik van plan om met die BV nog even door te gaan, gelukkig dat het vanaf 1 september terug wat rustiger wordt in huis en ik wat makkelijker overdag een dutje zal kunnen doen. Vandaag zijn de twee oudste gaan spelen bij mijn schoonmoeder en die twee uurtjes op de zetel daarjuist hebben meer dan deugd gedaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *