Nand: 5 weken

Morgen is Nand exact 5 weken oud en 1,2 kg zwaarder. De dagen en weken gaan weer razend snel voorbij. Nand is een voorbeeldig kereltje. Eten, slapen en af en toe wat krampjes. Doorslapen ‘s nachts is er nog niet bij, maar omdat dat bij Arne en Mats ook pas na het stoppen met borstvoeding begon maak ik maar daar geen illusies over.

Nand drinkt borstenpap. Ik hoop dat ik het nog een poos mag volhouden. Arne kreeg 6 maanden borstvoeding en Mats 9 maanden (waarvan de eerste 6 maanden volledig op BV). Ik merk wel dat het niet altijd even evident is. 2 grote kerels in huis die best wat energie opslorpen (of moet ik zeggen 3 kerels, papa meegerekend). Overdag bijslapen is dus niet meteen een optie (gelukkig zijn Arne en Mats vandaag naar mijn schoonmoeder en heb ik daarjuist toch een poos op de zetel gelegen) en ondertussen is Filip voor de tweede keer ondertussen voor 5 dagen van huis weg (Begin juli moest hij in Werchter werken, momenteel zit hij op een festival in Spanje). Vanaf volgende week heeft Filip 2 weken vakantie en ik kijk alvast uit naar dat extra beetje rust.

En de grote broers? Die vinden dat kleine broertje super! Aaien, kusjes geven, pakken, tutje geven …

Ondertussen gaat ook het gewone leventje verder: wekenlijks met Arne naar de logopedie om z’n leestempo op te drijven, en kine om nu eindelijk eens van z’n kleine ongelukjes verlost te raken (mijn wasmachine draait al jaren op volle toeren).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *