Gelezen: onderhuids & kijk mama, zonder handen

Nog eens naar de bib geweest met het idee in het achterhoofd “als ik wat meer lees, zit ik ook wat meer stil en kom ik toch dagelijks aan een beetje rust (op voorwaarde dat ik m’n nachtrust in shiften van 3 à 4 uur niet laat staan voor de boeken)”.

In de bib nog eens een boek van Nicci French gevonden: “Onderhuids”. Ik denk dat het lijstje van nog niet gelezen Nicci French boeken nu wel heel klein begint te worden.

En ondertussen ook een pedagogisch boek achter de kiezen: “kijk mama, zonder handen!” van Ivo Engelen. Ik vond dit boek te sterk gefocussed op “huiswerk” en te weinig algemeen. Heb er wel uit geleerd dat ik moet afleren om altijd vooruit te denken en vooral Arne wat zelfstandiger te maken, dus zelf boekentas in orde maken, zwemzak klaar leggen, … Tot op heden was het vooral mama die zich met zo’n dingen bezig hield, vanaf september zal het dus anders moeten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Gelezen. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *