Weekendje weg en co

Ondertussen weer even thuis van ons weekendje weg met schoonbroer, schoonzus en de kids. En jawel, het was weer super en veeeeel te kort.
Landal De Lommerbergen was weer super, we komen daar ondertussen al bijna zo’n 4 jaar op rij en nog steeds zijn we het daar niet beu. DIt jaar konden we genieten van de vernieuwde bungalows (en we hadden zelfs een afwasmachine). Het weer wilde wel niet altijd mee, maar als we dan gaan vergelijken met het park waar we onder de paasvakantie waren (Roompot Beach Resort) dan staat Landal Lommerbergen daar toch nog met een paar stippen boven. Zwembad proper en netjes, vriendelijke mensen, alles goed onderhouden, leuke indoorspeeltuin en sinds dit jaar ook een compleet vernieuwde buitenspeeltuin. Het begint al te kriebelen voor volgend jaar …

En jawel deze aanstaande mama heeft ook de kans gekregen om het daar wat rustiger aan te doen … iets wat thuis de laatste tijd niet zo makkelijk lijkt te lukken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg, varia. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *