Halverwege

Morgen zit ik officieel aan 20 weken zwangerschap, netjes halverwege dus. Wil dit nu zeggen dat we mogen beginnen aftellen naar eind juni?

Arne zei daarstraks nog dat hij echt wel nieuwsgierig is naar onze baby en dat hij bijna niet meer kan wachten. Ik heb hem maar gerust gesteld dat hij nog een paar andere dingen heeft om naar uit te kijken. Een weekje Zeeland onder de Paasvakantie (Roompot Beach Resort), een weekendje weg met Marc en co (Landal Lommerbergen), heel veel leuke dingen, …. Tja, 9 maand is voor een kind wel heel erg lang.

Volgende week eindelijk nog eens op dokterscontrole en een uitgebreide echo. Met een beetje geluk legt onze baby dan zijn of haar geheimen bloot en daar ben ik ook best nieuwsgierig naar.

 Met de kwaaltjes valt het al bij al best mee alleen dat ik nu echt m’n slaap nodig heb, minimum 8 uur en ja, ik vertrek naar het werk met een hele voorraad eten: Boterhammetjes, 3 stuks fruit en een bende koeken. Ik moet nu eenmaal regelmatig eten, m’n collega’s beginnen ondertussen al opmerkingen over te maken … de weegschaal waarschijnlijk ook.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *