Zonder pyjama

Papa is er een paar dagen niet, dus moet mama even alleen voor 2 kids zorgen. Arne mocht gisteren blijven spelen bij z’n peter en omdat hij daar vandaag terug mocht spelen, hadden we er direct een logeerpartijtje van gemaakt. Voor één keertje was er dus maar 1 kindje in huis vanmorgen.

Om 6:30u ging ik Mats uit bed halen, en onze jongeheer lang nog zalig te slapen in z’n blote buik. Z’n pyjama lag netjes aan het hoofdeind van z’n bed. Wanneer hij die nu juist uitgetrokken had was me een raadsel. Ik heb gisteren nu niet meteen nog gerommel gehoord in z’n kamertje.
Papa slaapt ook altijd in z’n naakie, dus dan kan je zoonlief niet kwalijk nemen dat die dat ook wil en gelukkig was die wel zo slim geweest z’n slaappampertje aan te houden 😉

Daarjuist twee kids in bed gestoken, eerst Mats, daarna Arne. Ik was nog geen 10 minuten beneden en een klein stemmetje begint te roepen “mama, mama, ik moet plassen”. Mama naar boven, en wie staat daar zonder pyjama in z’n bed, jawel kleine Mats. Het is dus duidelijk dat hij eerst z’n pyjama uittrekt alvorens hij in slaapt valt. Da’s dus al twee nachten op een rij, curieus of dit een trend zal worden. Hij zal er wel mee stoppen als het terug koud begint te worden en daarbij …. kleren uittrekken is voor hem natuurlijk een hele goeie oefening.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *