Amusement in Noord-Holland

Gewoon rondsurfen naar vakantie-ideetjes. Wie me kent, weet dat ik me daar graag mee amuseer. Toen ik ergens in december zag dat een weekje weg naar Landal Ooghduyne in de krokus echt we heel schappelijk van prijs was, was dat natuurlijk heel verleidelijk. Het kostte me dan ook weinig moeite om de bende van de Gouden Driehoek te overtuigen. Mijn overredingskracht zorgde er zelfs voor dat nog een extra gezin overstag ging. Zij boekten een extra huisje voor de midweek.

Het weer was niet helemaal je dat. Het was de periode dat de stormen het nieuws overheersten en dat Corona nog niet al te veel aandacht kreeg. Het lijkt heel lang geleden…

Maar weer of geen weer, we hebben ons geamuseerd. Julianadorp, dat is vlak naast de Noordzee, te midden van de tulpenvelden. De tulpen stonden nog niet boven, maar er waren genoeg andere dingen te beleven.

Wat hebben we gedaan:

Voor herhaling vatbaar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg. Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *