Herbronnen …

Het was hier stil, heel stil. Sinds nieuwjaar lijkt het schrijven me effe niet meer te lukken. Mijn hoofd staat er niet naar. Zit vol met andere dingen, dagelijkse beslommeringen, een drukke en soms stressy job, een huishouden en de opvoeding van 3 jongens.

Het leven staat hier duidelijk niet stil, maar niets lijkt echt te moeite om er een blogpost aan te wijden. Een blogdipje misschien?

Eerlijk is eerlijk, ergens heb ik ook het gevoel dat het bloggen veel van zijn charme verloren heeft. Volgende zomer staat mijn blogleeftijd op 9. En effectief op 9 jaar is er heel wat veranderd op bloggebied. Het lijkt of ondertussen iedereen een blog heeft en meer en meer lijken blogs opgezet te worden om er munt uit te slaan. De commercie druipt er soms gewoon vanaf. En daar wringt het schoentje want heel vaak wordt ook niet vermeld dat een blogpost geschreven wordt in samenwerking met een bedrijf. Dat er met bedrijven samengewerkt wordt, is voor mij geen probleem maar dan wil ik dat het gewoon eerlijk vermeld wordt en als elke blogpost “in samenwerking” geschreven is (of lijkt geschreven te zijn)… sorry, dan haak ik ook gewoon af.

Minder bloggen betekent ook: meer tijd om te lezen, meer tijd om weg te mijmeren over toekomstige vakanties (zouden we in 2017 Italië doen of toch maar Zweden?),… En dat is ook niet slecht.

Om af te sluiten nog even een paar vragen:
Welke van mijn blogposts zijn je bijgebleven? Waarover zou je hier graag lezen? Welke vragen heb je voor mij?
Laat de vragen maar komen … hopelijk volgen de schrijfkriebels binnenkort ook!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags. Bookmark de permalink.

11 zegjes gedaan op Herbronnen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *