Talent gezocht!

Ik ben er zeker van dat hier creatieve dames meelezen. Vandaar dat ik dit oproepje ook hier publiceer. Heeft er iemand zin om op 29 mei ‘s avonds een klein standje te bevolken en zijn talent aan de man te brengen?

Talent gezocht!

Delen is het nieuwe hebben! KVLV wil dat het plezier van delen en geven zich als een virus verspreidt, ook op het platteland. Daarom organiseren verschillende KVLV-groepen in het weekend van 29, 30 en 31 mei 2015 een ShareFair. ShareFairs zijn gezellige geef- en deelevenementen in heel Vlaanderen.

Ook KVLV-Schriek doet mee. Tijdens het eerst ShareFair weekend werd met succes een Potluck gezinsbrunch met crea-activiteiten op poten gezet.

Deze keer gaat KVLV Schriek op zoek naar creatieve zielen onder haar leden, dorpsgenoten en daarbuiten voor een talentenmarkt op vrijdag 29 mei van 18u tot 22:30u. Kan je de juweeltjes die je maakte niet allemaal zelf dragen? Puilt je kast uit van de haakwerkjes? Ben je extreem handig met de figuurzaag? Draait je naaimachine overuren? Maak je met klei of fimo kunstwerkjes? Heb jij een ander talent dat je graag toont aan anderen of ken je iemand die aan bovenstaande omschrijving voldoet?
Neem contact op met KVLV Schriek via kvlvschriek@gmail.com.


Liever het talent van anderen bewonderen? Dat kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom op vrijdag 29 mei van 18u tot 22:30u in de Parochiezaal van Schriek. In het gezellige praatcafé kan bij een drankje en iets lekkers nagepraat worden.

Ook op tientallen andere plaatsen in Vlaanderen organiseren KVLV-groepen ShareFairs. Een overzicht daarvan vind je op www.kvlv.be/sharefair.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *