Hebbeding: Withings Smart body analyzer

Had ik al gezegd dat het de verkeerde kant uitgaat met ‘de lijn’? Misschien moet ik hier binnenkort een uitgebreide post aan wijden. In ieder geval, de suikerverslaving piekt, het cijfer op de weegschaal ook. De wilskracht om er eindelijk eens komaf mee te maken, die ontbreekt voorlopig.

Ik maak mezelf hoogstwaarschijnlijk iets wijs, maar met deze Withings Smart body analyzer (een paar weken geleden gezien in een boek over design) zal afvallen in ieder geval wel erg hip zijn, smartphone app incluis.

Withings

 beeldmateriaal: Withings

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Hebbeding. Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Hebbeding: Withings Smart body analyzer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *