Effeweg eyecandy: Nederland

Een lange werkdag (ik klopte af op 12,5 uur van voordeur tot voordeur). Veel quality time met de zonen schiet er dan niet meer over, ben al blij als het hoogstnoodzakelijk gedaan raakt: huiswerk rond, tanden gepoetst en op een degelijk uur in bed.

En dan? In plaats van hersenloos achter de tv te kruipen, neem ik in dezelfde toestand de laptop op schoot. Om wat te doen? Mijn feedly checken en mooie dingen spotten op Pinterest. Dit keer leek ik vooral nood te hebben aan Effeweg Eyecandy. Ik kwam weer een paar schatjes tegen: vakantiehuizen in Nederland waar ik best wil vertoeven.

Wanneer zijn we nog eens weg?

De boshut – Vierhouten
Een weekend of week helemaal midden in het bos. Graag!

De boshut

Het Catshuis – Ouddorp

A-frame huisje in Zeeland en op wandelafstand van van het strand.

Catshuis - Ouddorp

Fint – Ameland

Vertoeven op één van de Waddeneilanden?

Vakantiehuis Flint

Groentehuis op Kennemer Duincampings Geversduin – Castricum

Een huis om op te eten. Het nodigt de mensen uit aan de slag te gaan: om te zaaien, te planten, te oogsten en te koken. Als dat niet op Mats zijn lijf geschreven is … (eerlijk gezegd: ik durf het hem niet te tonen want dan wil hij morgen gewoon vertrekken).

Groentehuis

Zelf leuke vakantiehuizen in de aanbieding? Je mag ze hier altijd delen!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Effeweg en getagd als . Bookmark de permalink.

Een zegje gedaan op Effeweg eyecandy: Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *