Mijn geurtjesschap

Het begon met een collega die me -wachtend op de trein- meetroonde naar de enige parfumerie die Brussel-Centraal rijk is. Ik rook er j’adore van Dior en vond dat best lekker ruiken.

Daarna volgde er (Valentijn indachtig) een foto van mijn geurtjesschap op Instagram die bij andere Instagrammers peilde naar hun geurtjesschap. Hun reacties kan je hier ook lezen en hier kan je al een eerste bijdrage vinden. Ik weet alvast dat ik één dezer in Brussel-Centraal ook eens die Be Delicous van DKNY ga testen …

En wat staat op jouw geurtjesschap? Laat je commentaar hieronder of zie het als een stokje: ik zie graag jouw geurtjesschap op jouw Facebook, Instagram of blog verschijnen!

geurtjesschap

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Geplaatst in Alledaags en getagd als , . Bookmark de permalink.

3 zegjes gedaan op Mijn geurtjesschap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *